Hoe werkt VoIP

ISDN stopt per 1 september 2019

Geen probleem........
Rinqel heeft dé oplossing!

Sta niet meer in de file en spaar het milieu!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Begin de dag met koffie in plaats van file!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Ga flexibel werken vanaf iedere locatie!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Werk vanaf iedere locatie met ieder device!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Slider

Hoe werkt VoIP

Wat is VoIP en hoe werkt het?

VoIP staat voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit dat spraak over het Internet Protocol wordt verstuurd in plaats van over een conventionele telefoonlijn. Met andere woorden, het computernetwerk en de internetverbinding die u nu alleen nog gebruikt voor het versturen en ontvangen van data, kan vanaf nu dus ook gebruikt worden voor spraak. U gaat uw internetaansluiting dus gebruiken om mee te bellen. Een groot voordeel hiervan is, dat u bij het overstappen naar VoIP, gewoon uw bestaande computer netwerk en internetverbinding kunt gebruiken. Investeren in nieuwe infrastructuur is niet nodig!

Geen vaste telefoonlijn meer nodig

Als klant van Rinqel krijgt u van ons één of meerdere VoIP-accounts. Een VoIP-account is eigenlijk niets meer dan een gebruikersnaam en een wachtwoord. Door uw gebruikersnaam en wachtwoord in uw VoIP-telefoon op te slaan kan uw telefoon verbinding maken met ons telefoonsysteem. Heeft u uw telefoon aangesloten op een internetverbinding en uw gebruikersnaam en wachtwoord opgeslagen? Dan bent u klaar om te bellen en gebeld te worden op je vertrouwde vaste telefoonnummer!
Bent u nou iets minder handig met telefoons en instellingen dan wij, geen probleem, wij helpen u graag met het instellen van uw telefoon(s), zelfs als u ze niet bij ons hebt gekocht! Koopt u uw telefoon(-s) bij ons, dan sturen we ze altijd compleet ingesteld naar u toe. Natuurlijk komen wij desgewenst ook graag kosteloos bij u op kantoor om u al het werk uit handen te nemen. Kunt u na ingebruikname direct zorgeloos telefoneren. En uw ouderwetse telefoonlijn, die zeggen wij voor u op en hoeft u alleen nog maar uit te zwaaien!

Dé eenvoudige en flexibele oplossing

Met een VoIP oplossing van Rinqel haalt u een zeer flexibele dienst in huis. U kunt iedere dag diensten en functionaliteiten toevoegen of wijzigen. Daarnaast zijn al onze diensten en functionaliteiten maandelijks opzegbaar. Als dat geen flexibele oplossing is, weten wij het ook niet meer! Natuurlijk zijn alle VoIP diensten van Rinqel eenvoudig in gebruik. En om het voor u nog makkelijker te maken bieden we verschillende apps voor op je smartphone, tablet of computer. Ook bieden we u een eigen beheerwebsite waarin u alle informatie over uw VoIP oplossing kunt terugvinden en aanpassingen kunt maken aan uw instellingen. U heeft dus altijd en overal volledige controle over uw bereikbaarheid!

Klaar voor de toekomst met Voice over IP

Met een VoIP oplossing van Rinqel bent u klaar voor de toekomst. Of u nu alleen blijft werken of gaat groeien naar een organisatie met honderden medewerkers. Voor alle fasen die uw organisatie vanaf nu doormaakt hebben wij passende oplossingen. Ons telefoonsysteem is feitelijk gewoon software die altijd in ontwikkeling is. Door deze ontwikkelingen kunt u altijd gebruik maken van de laatste moderne techniek en alle voordelen die dit met zich meebrengt! Wij kunnen u nu al heel veel functionaliteiten bieden en er komen er ieder jaar weer een paar bij. Uitbreiding van het aantal medewerkers of juist krimp, een keuze menu of een integratie met een mobiele telefoon, koppelingen met CRM en/of ERP paketten, het is allemaal al mogelijk.
De VoIP oplossingen van Rinqel rekken en buigen met uw organisatie mee als een elastiek!

Onze bedrijfsgegevens:

Adres:
Rinqel
Schipperslaan 1C
1906 BG Limmen

Telefoon: 085-8223400

KvK nummer: 64926710