Overstappen naar VoIP

Sta niet meer in de file en spaar het milieu!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Begin de dag met koffie in plaats van file!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Ga flexibel werken vanaf iedere locatie!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Werk vanaf iedere locatie met ieder device!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Slider

Overstappen naar VoIP

Maak een afspraak

Een afspraak maken met Rinqel is eenvoudig. Bel ons op 085-8223400. Stuur een mail of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Rinqel op locatie

Omdat geen organisatie en bijbehorende locatie hetzelfde is, komen wij graag even bij u kijken. Op die manier krijgen wij een nog beter beeld van de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Wat willen wij van u weten

Welke telefonie oplossing gebruikt u nu? Welke wensen en eisen stelt u aan uw nieuwe telefonie oplossing? Wat is de reden dat u wilt overstappen? En welke telefoonnummers wilt u meenemen?

Rinqel denkt mee

Omdat wij al jarenlang ervaring hebben met VoIP oplossingen denken wij graag met u mee over oplossingen waar u zelfs nog niet aan gedacht had! Alles om de efficiency in uw bedrijf te verhogen en de kosten te verlagen!

De offerte

Na de afspraak en het bezoek aan uw bedrijf gaat Rinqel aan het werk. Wij maken een offerte waarin alle besproken wensen en eisen terugkomen. Deze offerte wordt in een volgende afspraak persoonlijk op locatie met u doorgenomen.

Het vervolg

Pas als de offerte u volledig duidelijk is en wij tot een overeenstemming komen, kan de offerte getekend worden. Na de ondertekening zal Rinqel alle stappen nemen om uw nieuwe VoIP oplossing te kunnen implementeren.

Wat doen wij en wat doet u

Rinqel zorgt ervoor dat alle telefoonnummers die u wilt meenemen worden klaargezet voor verhuizing. Daarnaast maken wij uw nieuwe VoIP oplossing alvast helemaal klaar voor implementatie. En u? U hoeft eigenlijk helemaal niets te doen! Rinqel neemt u al het werk uit handen!

Op welk moment vindt de verhuizing plaats

Zodra bij Rinqel bekend is wanneer uw huidige telefoonnummers vrij worden gegeven door uw huidige provider, wordt met u een afspraak gemaakt voor de implementatie bij u op locatie. Meestal zitten er tussen het moment van ondertekening van de offerte en de implementatie 3 tot 5 weken.

De implementatie

Op de dag van de implementatie kunt u gewoon gebruik maken van de telefoon. Pas op het moment dat alles klaar staat verhuist Rinqel u naar uw nieuwe VoIP oplossing. U bent dus zelfs op deze dag geen moment onbereikbaar!

Uitleg en nazorg

Na de implementatie geeft Rinqel u tekst en uitleg over hoe u zelf uw nieuwe VoIP oplossing kunt bedienen en aanpassen. Natuurlijk ontvangt u van ons ook een uitgebreide handleiding. Wilt u iets aanpassen en komt u er niet uit? Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Onze bedrijfsgegevens:

Adres:
Rinqel
Castricummer Werf 40
1901 RV Castricum

Telefoon: 085-8223400

KvK nummer: 64926710