Alle voordelen van VoIP

Sta niet meer in de file en spaar het milieu!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Begin de dag met koffie in plaats van file!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Ga flexibel werken vanaf iedere locatie!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Werk vanaf iedere locatie met ieder device!

Rinqel biedt dé mogelijkheden!

Slider

Waarom VoIP van Rinqel?

Kostenbesparing

Bellen met VoIP van Rinqel kan u een besparing opleveren van 25% tot wel 70% op uw huidige telefoonkosten. Een makkelijke besparing!

Overstappen zonder investering

VoIP van Rinqel maakt gebruik van uw bestaande lokale computernetwerk en internetverbinding. Hierin hoeft dus niet te worden geïnvesteerd! Maakt u al gebruik van VoIP? Ook dan is het zeker de moeite om eens te benchmarken. In veel gevallen kunt u uw huidige toestellen blijven gebruiken. Voor de volledige inventarisatie, implementatie en nazorg betaalt u bij Rinqel helemaal niets! Ook voor vragen en aanpassingen binnen uw licenties rekenen wij GEEN uurtje factuurtje! Kortom, benchmark uw huidige telefonie oplossing met Rinqel en start zonder initiële investering met besparen!

Cloud oplossing

De VoIP oplossingen die Rinqel biedt zijn volledig cloud gebaseerd. En omdat wij onze cloud meer dan dubbel hebben uitgevoerd garanderen wij u een up-time van meer dan 99%. Meer bedrijfszeker dan onze VoIP oplossing in de cloud wordt het niet!

Klaar voor de toekomst

Omdat de VoIP oplossing van Rinqel een cloud dienst is, bent u altijd klaar voor de toekomst. Iedere maand komen er wel nieuwe mogelijkheden bij. U kunt altijd gebruik maken van de laatste technieken en mogelijkheden.

Makkelijk schaalbaar

Of u nu een organisatie heeft met 2, 10, 25 of veel meer medewerkers, Rinqel biedt u altijd een oplossing die uw bedrijf op het lijf geschreven is. U kunt achteraf gemakkelijk gebruikers en functionaliteiten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Deze diensten rekken en buigen met uw organisatie mee als een elastiek!

Maandelijks opzegbaar

Rinqel houdt niet van lange ingewikkelde contracten. Alle diensten zijn bij ons maandelijks opzegbaar. U zit bij ons dus nergens voor een lange periode aan vast. Door deze manier van werken houden wij ook uw organisatie flexibel.

Dagelijks aanpasbaar

Bij Rinqel houden wij van flexibiliteit. Daarom zijn onze diensten dagelijks aanpasbaar aan uw wensen. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat ook de manier waarop u bereikbaar wilt zijn soms zo veranderlijk als het weer is!

Altijd up-to-date

Omdat telefonie niet de core business van uw organisatie is, neemt Rinqel u graag wat werk uit handen. En daarom verzorgen wij voor u het up-to-date houden van onze software en maken wij de back-ups. U gebruikt onze diensten en hoeft verder helemaal nergens naar om te kijken!

Locatie onafhankelijk

Met de telefonie oplossingen van Rinqel bent u niet meer afhankelijk van één locatie. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een vaste telefoon, een mobiele telefoon met Vast-Mobiel integratie. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van I AM Totaal communicatie of een van onze andere mogelijkheden. Het verhuizen van uw bedrijf wordt door onze oplossingen dus ook een fluitje van een cent! Rinqel = Altijd en overal optimaal bereikbaar!

Gratis onderling bellen

Met de VoIP oplossingen van Rinqel belt u onderling met uw collega’s gratis vanaf iedere locatie met een internetaansluiting. U kunt vanaf iedere locatie gewoon gebruik maken van de interne verkorte kiesnummers. Dus ook vanuit huis, een andere vestiging en zelfs vanuit het buitenland!

Meer functionaliteiten

Onze oplossingen bieden u veel meer functionaliteiten dan met één (of meerdere) conventionele telefoon- of ISDN lijn(-en). U kunt met VoIP bijvoorbeeld bijna een onbeperkt aantal gesprekken gelijktijdig voeren! Daarnaast kunt u gebruik maken van vaste- en/of mobiele telefoons of een van onze handige apps op smartphones, tablets of computers. Ook koppelen wij onze VoIP oplossing moeiteloos aan uw CRM en/of ERP pakket. Met al deze functionaliteiten kunnen wij ook uw bedrijf helemaal klaar maken voor een optimaal bereikbare toekomst!

Eindeloze mogelijkheden

Bij Rinqel bieden wij u eindeloze mogelijkheden om ook uw organisatie optimaal bereikbaar te maken, de efficiency van uw medewerkers naar een hoger plan te tillen en uw klanttevredenheid te verhogen!

Onze bedrijfsgegevens:

Adres:
Rinqel
Castricummer Werf 40
1901 RV Castricum

Telefoon: 085-8223400

KvK nummer: 64926710